To je to što me zanima!

Antunović priznao: Tražio sam od Bandića da zaposli Dijanu Muhović, a on je to odobrio'

Bivši tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović četrnaestooptuženi u aferi  Agram priznao je danas na suđenju na Županijskom sudu u Zagrebu kaznena djela. Rekao je da mu je žao
Vidi originalni članak

Tražio sam od Milana Bandića da zaposli Dijanu Muhović, a on je to odobrio. Potom sam nazvao Kosića i to je bilo to. Također sam od Milana Bandića tražio službeni auto Grada Zagreba kako bi s obitelji otišao kod poznanika u Njemačku. On mi je rekao da mogu pa sam nazvao Ivana Jurčića i išao na put. Sa sigurnošću mogu reći da s Mirom Lacom oko toga nisam vodio nikakav razgovor. Priznajem kaznena djela, iskreno mi je žao i vratit ću Gradu Zagrebu 2369 kuna za koliko sam ga oštetio -  rekao je bivši tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović, četrnaestooptuženi u  Agramu.

TRAŽI MILIJUNE Tomašević želi naplatiti 227 mil. kuna od Bandićevih suradnika. Ali niz je prepreka da to i uspije

Podsjećamo, bivši šef Ustanove za upravljanje sportskim objektima Holdinga Dragutin Kosić priznao je da je zapošljavao preko veze i nagodio se s Uskokom za kaznu. 

Iz tajno snimljenog razgovora njega i Antunovića, koji je ranije reproduciran u sudnici, čulo se kako njih dvojica dogovaraju zapošljavanje Dijane Muhović, a u razgovoru se u više navrata spominjao šef kojeg treba obavijestiti o tom zapošljavanju.

NASTAVAK SUĐENJA Direktor Čistoće o aferi Agram: 'Grad Zagreb nije poduzeo ništa po pitanju odlaganja otpada'

Kosić je potvrdio da je riječ o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ravno1 22.11.2021.

    Ako sam dobro shvatio, Antunovića se tereti da je radio na zapošljavanju jedne ženske osobe i da je koristio službeni automobil u privatne svrhe. Da je 14. optuženi i da je "zamračio" nešto manje od 3 tisuće kuna. Da li smo mi svi u Hrvatskoj normalni? Zar DORH nema pametnijeg posla od ganjanja ovih "najsitnijih" riba? Ratnih zločinaca koje spominje gospodin Penava i za nerad optužuje i HDZ? Ratnih zločinaca koji su raketirali Banske Dvore? I slične neprijatelje Hrvatske.

  • 22.11.2021.

    Milane vrati se

  • VilaVelebita2001 22.11.2021.

    Prilika cini lopova. Treba vratiti Zakon o ispitivanju porijekla imovine. Njega su Racanovi postenjaci ukinuli 1990.  A Hadezeovci ga nikako ne zele vratiti. Ko zna zasto? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare