To je to što me zanima!

Apel MUP-a nakon novog crnog vikenda: Nitko nije život našao na cesti, ne treba ga tu ostaviti

Četiri pješaka, jedan vozač motocikla i jedan putnik na motociklu poginuli su na našim cestama za vikend. Josip Mataija iz MUP-a ističe da su dva pješaka poginula u naletima motociklista
Vidi originalni članak

Studentica na zebri, mladić na motociklu, pješak kod Vrbovca... 

Protekli vikend odnio je još šest života na hrvatskim cestama, a Josip Mataija iz MUP-ove Službe za sigurnost cestovnog prometa istaknuo je u razgovoru za Dnevnik Nove TV da je specifično i neuobičajeno da imamo dvoje pješaka koji su poginuli u naletima motociklista.

TRAGEDIJA KOD VRBOVCA Pijan izletio s ceste i udario u mladića iz Indije: Poginuo je

- Nitko nije našao život na cesti pa ga tu ne treba ni ostaviti - upozorio je Mataija. 

Ne traži se puno od vozača, osim da se poštuju prometni propisi i tada bi bilo puno manje prometnih nesreća. Motociklist koji je naletio na djevojku i usmrtio je kod Studentskog doma Stjepan Radić vozio je bez dozvole i bez kacige i u trenutku nesreće pretjecao je kolonu vozila. Mladić koji je poginuo kod Sesveta također je vozio bez dozvole i pretjecao kolonu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Slovenac xtrem 02.07.2021.

    Umjesto da apelira,neka se uhvate posla, vikendom na potezu Duga Resa-Severin na Kupi divljanje nereganim motorima ili sakrivena rega.

  • RoyBean 29.06.2021.

    Na žalost Mataia i njegovi ne rade ništa na preventivi. Svakog dana gledam kako divljaci po Maksimirskoj jure i prestižu po žutoj traci druge "ovce" koji voze normalno i kulturno. Božinović je policijajce pretvorio u statističare, koji sjede u uredima i sakupljaju podatke o prometnim nesrećama.

  • noćno lice pravde 28.06.2021.

    koliko god bio oprezan u prometu budali ne možeš izmaknut...

Komentiraj...
Vidi sve komentare