To je to što me zanima!

'Đapiću, hoćete li predvoditi paradu punu bičeva i lanaca?'

Đapić je uzvratio Opačku (HDSSB) da je on svoj stav izrazio glasujući za inicijativu U ime obitelji te da on neće sudjelovati u povorci, jer ga na to ništa ne obvezuje
Vidi originalni članak

Branimir Glavaš, koji u Mostaru odslužuje zatvorsku kaznu za ratni zločin, prije desetak dana postao je djed malenom Borni. O tome je javnost informirao Anto Đapić na sjednici Gradskog vijeća Osijeka čestitajući vijećniku Filipu Glavašu, Branimirovom sinu, rođenje sina. 

Inače, sjednica Gradskog vijeća prošla je u sjeni najave održavanja Povorke ponosa Osijek Pride koju će 6. rujna organizirati osječka udruga LiberOS. Mario Opačak, vijećnik HDSSB-a upitao je Antu Đapića, predsjednik Gradskog vijeća, "hoće li on predvoditi paradu koja će biti puna bičeva i lanaca". Đapić mu je uzvratio da je on svoj stav izrazio glasujući za inicijativu U ime obitelji te da on neće sudjelovati u povorci, jer ga na to ništa ne obvezuje, te da bi bio protiv izdavanja dozvole za taj događaj da Grad to radi.

Osječki gradonačelnik Ivica Vrkić je najavio da neće biti na čelu povorke, ali da će organizatori dobiti 5.000 kuna budu li tražili, jer "Osijek je otvoren grad za sve".

Idi na 24sata

Komentari 241

  • tiha voda_1 02.07.2014.

    Još jedna "parada", još jedno nerazumno i nasilno pranje mozga.

  • ursuss 01.07.2014.

    ha.. bar budemo vidjeli domaće ugrožene ...komarci...dobar tek...!!!

  • boww 01.07.2014.

    Eto i kak drzava nebi bila u banani kad se djeli lova za raznorazne gluposti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare