To je to što me zanima!

Apsurd: SDP kandidirao člana HDZ-a za svog gradonačelnika

SDP-ovog kandidata Šimića HDZ će iz članstva izbrisati tek kada se službeno objavi lista na kojoj ga kandidira SDP. Potvrdila je to i gradonačelnica Rimac (HDZ)
Vidi originalni članak

Kninski SDP ovaj je tjedan predstavio navodno nestranačke kandidate za novu kninsku vlast, međutim ispostavilo se da je SDP-ov kandidat za gradonačelnika Dario Šimić još uvijek član HDZ-a, piše Slobodna Dalmacija.

Donedavna tajnica Gradskog odbora SDP-a Snježana Šimić tvrdi da je u gradu na djelu prvorazredan apsurd, te je objasnila da će Šimića HDZ izbrisati iz članstva tek kada se službeno objavi lista na kojoj ga kandidira SDP. Informaciju joj je, tvrdi, potvrdila i sadašnja gradonačelnica i predsjednica kninskog HDZ-a Josipa Rimac. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Trnci 11.03.2013.

    Rimčeva je sve ove godine učinkovito netaknuta, bez obzira na njene nezakonite rabote. Cilj je samo dobro o njoj pisati, komentirati, a ostalo bude tabu tema bez kraja. To je dokaz da je ovaj vladajući tim podijeljen i prihvaćen od gubitnika.

  • doora 10.03.2013.

    kamo sreće da je ova vlada radila sve ovakve apsurde---a ne da nam u godinu dana iseli skoro cijel brojka rođenih u jednoj godini(ispada da se nitko nije rodio u godinu dana9,ali što je još gore ti su mladi obrazovani--znači kapitalci bačeni

  • WOMANIZER 10.03.2013.

    hahahahaa čudna neka koalicija moram priznati! :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare