To je to što me zanima!

Ateistički tramvaj trebao bi najesen voziti Zagrebom

Zagrebom bi punih mjesec dana trebala voziti ukupno tri tramvaja s natpisom "Bez Boga, bez gospodara". Ta akcija će koštati 12.000 kuna
Vidi originalni članak

Ateistički tramvaj trebao bi od rujna početi voziti ulicama Zagreba. Bez Boga, bez gospodara, natpis je koji bi trebao krasiti taj tramvaj, piše Slobodna Dalmacija. Ateističko vozilo trebalo je na ulice metropole stići još u ožujku ali je pokušaj propao. Bojana Genov, koordinatorica Ženske mreže, kaže kako su pregovarali sa ZET-om i da imaju od njih samo usmenu potvrdu. Genov se nada da će s njima potpisati sporazum 3. rujna. Zagrebom bi tako punih mjesec dana trebala voziti ukupno tri tramvaja s takvim natpisom. Organizatore će akcija koštati 12 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vn37 26.08.2009.

    lol... "Izbrisano zbog privatnih poruka". Dobro, da komentiram komentare onih koji zazivaju božju kaznu ateistima - što se desilo s okreni drugi obraz i sličnim idejama? Upravo bi se vjernici koji tako tumače svoj nauk trebali bojati boga jer će dijeliti "pakao" s ateistima.

  • vn37 26.08.2009.

    Crodis, ako će ateisti gorjeti u paklu, ti ćeš biti odmah do njih. Znaš onaj dio o okretanju drugog obraza i slične foskule... Za tebe je dobro da bog ne postoji.

  • rođin rođo1 25.08.2009.

    baš dobro sad ćemo i mi koji nikad nismo pravili izgrede u gradu niti bilo gdje,imati šta kamenovat.bandiću mislim da ni tebi a niti onom derventskom kokošaru toliću nije trebalo ovo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare