To je to što me zanima!

Atentat na Dodika i Tadića? Uoči slavlja RS-a našli oružje

Policija je u nedjelju pronašla eksploziv, bombe, snajper i automatsku pušku u sportskoj dvorani Borik u Banja Luci uoči proslave dana Republike Srpske 9. 1.
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju našla nekoliko kilograma plastičnog eksploziva,bombe, snajper i automatsku pušku u sportskoj dvorani Borik u Banja Luci uoči proslave dana Republike Srpske 9. siječnja, javlja RTRS. Fena javlja kako je policija spriječila teroristički napad ili atentat na Milorada Dodika i Borisa Tadića. Oružje su našli skriveno na tribinama nasuprot pozornice. Slučaj istražuju, a dosad su ispitali više od 100 ljudi.  

Glasnogovornica MUP-a RS Mirna Šoja je rekla kako su oružje našli tijekom pregleda dvorane u nedjelju popodne. 

- S obzirom na količinu i vrstu pronađenog oružja ono bi, da je uporabljeno, moglo ozbiljno ugroziti sudionike i goste akademije - rekla je Šoja no nije htjela reći o kakvom se oružju točno radi. 

Na proslavi su osim Tadića i Dodika bili i predsjednik srbijanske vlade Mirko Cvetković, ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić, srpski patrijarh Irinej te gotovo svi visoki dužnosnici u tijelima vlasti Bosne i Hercegovine i RS iz reda bosanskih Srba. 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Prva Proleterska_1 13.01.2012.

    Evo i ovakvi glupani imaju posla . Ajme meni Bosanaca, pali su još za 30 katova u podrum! A i meni je žao , da ga nije ukoko , al ne vjerujem u tu priću. Šta se dogodilo. Došla u dvoranu policija od osiguranja i on više nije mogao skladište prebaciti na slobodnu teritoriju.

  • duba1 13.01.2012.

    Nemožete izgleda vi jedni bez drugih Tadić je bosanac u srbiji a Dodik srbin u bosni

  • eurofob 12.01.2012.

    A gdje je ta njihova rep. Jeli to u bosni i hercegovini ,tamo gdje su protjerali većinu Hrvate i bosnjake .Imaju oni pokraj drine jedino većinu nek idu sto blize drini i nek prave čamce trebaće im.Narod nikad nisu ni bili ,bili su divljaci i ostali su ,treba kineski zid dignuti pa nek se jebu izmedju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare