To je to što me zanima!

Atentator na Ivana Pavla II. traži ostavku od pape

Turčin Mehmet Ali Agca, koji je pokušao ubiti papu Ivana Pavla II., traži ostavku od novog pape jer štiti svećenike koji su seksualno zlostavljali...
Vidi originalni članak

Turčin Mehmet Ali Agca, koji je pokušao ubiti papu Ivana Pavla II., traži ostavku od pape Benedikta XVI. zbog toga što štiti svećenike koji su optuženi za seksualna zlostavljanja. Atentator, koji je izašao iz zatvora nakon 29 godina, uvjerava kako je 'božji glasnik'. Rekao je novinarima u Istanbulu kako ne želi da papu uhite već da podnese ostavku. Turski liječnici dijagnosticirali su mu teški antisocijalni poremećaj ličnosti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MiHe1990 29.03.2010.

    Moj dida je uvik govorio, ne diraj dite u Božje.. al ja moran jednu stvar reć.. kad bi Crkva kao institucija imala bar malo više vjere, bilo bi bolje.. previše se crkva dala u politiku i materijalne stvari..a ovaj Agca- gle piše vam da ima psihičkih problema..

  • nemam pojma 29.03.2010.

    i ako ga ovi ne posluša turčin će popi.dit

  • otarnik 29.03.2010.

    Čovika se ne može ni dresirat ni preodgojit ali ga se može doživotno izolirat ili uništit.Kriminalcu je kriminal normalan i pošten a sve ostalo mu je neobično.Da je ovaj u izolaciji što bi bilo normalno imali bi bar mali djelić mira i katolici i muslimani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare