To je to što me zanima!

"Atentator" na saborska vrata već je ranije prijetio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Kralj (34), branitelj i PTSP-ovac, zadržan je u policiji, no ne zna se hoće li dobiti kaznenu prijavu. Jučer se Yugom namjerno zabio u Sabor
Vidi originalni članak

Robert Kralj (34), branitelj koji je obolio od PTSP-a, a koji se u ponedjeljak svojim Yugom namjerno zabio u vrata Sabora, još uvijek se nalazi u policiji. Policija je zbog Kralja u ponedjeljak blokirala Markov trg sa svih strana, a na teren su izašli i policajci iz protueksplozijskog odjela sa psima. Nakon 'atentata' na saborska vrata, Kralja je policija iz Yugića morala izvlačiti silom. Vozača su prevezli na kriminaslitičku obradu, gdje se još uvijek nalazi. Kralja čeka prijava za oštećenje tuđe imovine te za vožnju u nedopuštenom smjeru. Još uvijek se ne zna hoće li dobiti i kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost ljudskih života. Kako doznajemo, Kralj je već ranije evidentiran zbog prijetnji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • milangirl86 09.12.2008.

    Ma kakav \"Atentator\",sram vas bilo!!! Čovjeka nitko nije htio poslušati,njegove probleme, može ih biti sram,a dobro znamo da ih boli briga za sve!! Sada će ona Sura Kosorica nešto fantazirati opet kako se oni brinu za Branitelje! Banda Lopovska!!!!!!!!!

  • mats1 09.12.2008.

    svaka mu cast !!!! na ovo ga je natjerala muka.. jer se on kao 20-ogodišnjak mučio i znojio po hrvatskim ratištima...

  • user_17701 09.12.2008.

    Vrše torturu na čovjeku za koga znamo da nije lažni branitelj! Pustite čovjeka na slobodu! Objavite lažni registar branitelja! Srušimo ovakvu demokratski bolesno licemjernu vladu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare