To je to što me zanima!

Audi s kojim se Vučić vozao po Zagrebu poklon je šeika Srbiji

Postoje stručnjaci koji se bave sigurnosnom procjenom i njima je prepušteno sve što se tiče tog segmenta, od hotela u kojem će predsjednik biti smješten do automobila, kažu u kabinetu...
Vidi originalni članak

Moćni Audi A8L kojim se po Zagrebu, za vrijeme svog ovotjednog posjeta, vozio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić donacija je šeika Muhameda bin Zajeda Srbiji, doznao je Blic.

Audi je u Beograd stigao prije nekoliko mjeseci izravno s jednog sajma automobila. Njegova minimalna cijena je pola milijuna eura. 

- Predsjednikovo osiguranje odlučuje o svim segmentima sigurnosti pa i o vozilu kojim će se dužnosnici voziti. Tu nema ništa neobično. Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koristila je svoj predsjednički automobil kad je boravila u Beogradu, bivšeg američkog potpredsjednika Joea Bidena također su u Beogradu vozili njegovim automobilom... To se često radi, navodi izvor Blica.

U Vučićevom kabinetu kratko su rekli da se predsjednik u stvari koje se tiču njegove osobne sigurnosti ne miješa.

- Postoje stručnjaci koji se bave sigurnosnom procjenom i njima je prepušteno sve što se tiče tog segmenta posjeta, od hotela u kojem će predsjednik biti smješten do automobila kojim će se voziti, kažu u kabinetu.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Rudica 16.02.2018.

    ''Beograd na vodi''...šeici znaju što vrijedi. Autić je sića.

  • MOC JE U ZNANJU 16.02.2018.

    Dobro , svi znamo koju je donaciju za uzvrat Vučić dao šeiku Muhamedu bin Zajedu . Niko nikome ne poklanja ništa ako nema interes . Prema tome , bolje je da ne pišem dalje ništa .

  • digić 16.02.2018.

    Kaj to znači vozao ne kužim tu spiku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare