To je to što me zanima!

Australci su objavili slike policajaca koje optužuju

Amber tvrdi kako policajac Dragan Palameta sliči muškarcu koji ju je htio oteti, dok je Jennifer rekla da Ivica Rudanović nema ništa s otmicom
Vidi originalni članak

Australski fotografi slijedili su dvojicu dubrovačkih policajaca koje su povezali s fotorobotima navodnih otmičara triju turistkinja ljetos u Dubrovniku. Daily Telegraph piše kako su 'ušli u trag dvojici policajaca' s fotorobota koji je objavio Chanell 7. Navode kako je hrvatska policija identificirala muškarce s fotorobota te rekla da je riječ o krivo optuženim policajcima Draganu Palameti i Ivici Rudanoviću.
- Hrvatski mediji brzo su otkrili imena policajaca. Obojica rade u uredu za narkotike, oženjeni su i imaju djecu - piše list. Mlada Australka poznata samo kao Amber tvrdi da policajac Palameta sliči  muškarcu koji ju je pokušao oteti pet dana prije no što je Britt Lapthorne nestala.
- Ne bih izmislila takvo što. Vidjela sam mu lice. Djevojka je mrtva, zašto bih lagala o nečem takvom  - rekla je Amber. Dubrovačka policija navodno je otkrila kako djevojka ranije nije znala opisati otmičare Interpolu. Telegraph navodi kako je druga djevojka, Amerikanka Jennifer Blanchard, koja je sudjelovala u izradi drugog fotorobota, vidjevši fotografiju Ivice Rudanovića, rekla je kako on nije ništa imao s pokušajem otmice.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • macki 15.02.2009.

    te zenske treba stavii na detektor lazi,cas pricaju jedno cas drugo.....igraju se necijim zivotima.Nalizale su se ko guzice i pricaju price koje nemaju smisla.Ja zivim u Dubrovniku i puno mi toga sto one poricaju nema logike.Cas su je pokusali oteti,cas su je pratilli na brod,cas je iskakala iz auta kao da je spajderman i prosla neozljedjena.....TDa su malo manje popile mozda bi znale sto se tocno dogodilo.Ovako samo rade ljiudima probleme.Vrijeme ce pokazati

  • nenek666 15.02.2009.

    đombe jeste baš 100%sigurni da su dečki nevini.Treba pričekati.

  • đombe 14.02.2009.

    mogu si to staviti u guzicu kad su dečki nevini bitno im je nekog ocrniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare