To je to što me zanima!

Australija: Ministra snimili dok je išao u gay seks klub

David Campbell (52) u braku je već 33 godine i ima dvoje djece. Premijerki se povjerio da tajnu skriva već 20 godina. Ministar je dao ostavku
Vidi originalni članak

Ministar prometa Novog Južnog Walesa dao je u četvrtak ostavku nakon što su ga reporteri snimili kako odlazi u sex-saunu za homoseksualce u Sydneyu. David Campbell (52) zamolio je medije za privatnost dok se njegova obitelj ne suoči sa saznanjima o njegovom tajnom životu. TV ekipa Seven Newsa snimila je ministra u utorak kako službenim autom odlazi u klub za homoseksualce i snimku prikazala na nacionalnoj televiziji. Ministar, koji je u braku već 33 godine i ima dvoje djece, kaže da prihvaća odgovornost za svoja djela te da prvo želi izgladiti probleme sa svojom obitelji. Nije otvoreno rekao kojeg je seksualnog opredjeljenja.
- Ovo su neke od odluka koje sam donio, a one su meni donijele ogromnu sramotu - rekao je Campbell i ispričao se ženi, obitelji, prijateljima, kolegama i društvu jer ih je iznevjerio. Premijerka Kristina Keneally kaže kako joj je ministar povjerio da tu tajnu skriva već 20 godina. Prihvatila je njegovu ostavku i zaključila da je dobro postupio povukavši se s dužnosti. Nije odbacila mogućnost da se Campbell vrati u vladu nakon što se suoči s posljedicama skandala. Dodala je da korištenje službenog auta u privatne svrhe nije zabranjeno.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • makarska 21.05.2010.

    to se dogada kad se srami da je gay. glupan a u australiji su dozvoljeni gay brakovi. stvarno glupan. gay je ok , posebno down under.

  • niš koristi 21.05.2010.

    bolje i to nego da je bio kakav nasilnik...

  • Maya25_1 21.05.2010.

    Zašto naš Ivo nikada nije izišao iz ormara?hee hee

Komentiraj...
Vidi sve komentare