To je to što me zanima!

Australija: Pronašli tijelo nestalog Imrana Žilića (3)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija još nije izvukla njegovo tijelo iz rudarskog okna gdje su ga našli, pa će se tek nakon obdukcije znati od čega je 3-godišnji dječak umro
Vidi originalni članak

Australska policija je potvrdila da je pronašla tijelo 3-godišnjeg dječaka Imrana Žilića, podrijetlom iz Hrvatske, javlja News.com.au. Tijelo dječaka pronašli su u otvoru rudnika, 47 kilometara južno od mjesta Coober Pedy na jugu Australije. Policija još nije izvukla njegovo tijelo, a tek će obdukcija pokazati od čega je umro. Imran Žilić zadnji je put viđen u društvu oca Aliye 21. travnja na jugu Australije.
Mališanu se izgubio svaki trag navodno nakon obiteljske svađe. Aliya (33) dječaka je od majke Mirsade Halilović uzeo na dva dana, no nije ga vratio. Oca je australska policija uhvatila, a on je odbijao otkriti gdje je mališan. Zbog psihičkih problema i navodno konzumiranja droge poslali su ga na liječenje u psihijatrijsku bolnicu. Truplo mališana su pronašli jučer nakon što je Aliya progovorio i i otkrio im lokaciju. Izbezumljena od šoka Imranova obitelj potvrdila je da je pronađeno tijelo njegovo.Isti dan kad je dječak nestao Aliya je odsjeo u motelu blizu mjesta Alice Springs, no tamošnja recepcionarka kaže da je bio sam. Istražitelji su sumnjali da je sina prebacio u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tigrica-1 09.05.2008.

    A sunce malo!!! Pokoj mu duši!!!

  • tajnamoja 09.05.2008.

    Trogodišnje dijete, anđeo...

  • carie 09.05.2008.

    A svemu je prethodila, navodna žestoka svađa i razvod oca i majke.....Bože dragi, pa nije ga valjda otac ubio????

Komentiraj...
Vidi sve komentare