To je to što me zanima!

Australija: U WC školjci na 10. katu su pronašli pitona

Pitona dugačkog gotovo dva metra pronašli su u školjci stana u Darwinu na sjeveru Australije. Vjeruje se kako je pobjegao kroz odvodne cijevi
Vidi originalni članak

Australska obitelj šokirala se kada je u stanu na desetom katu u zahodskoj školjci pronašla pitona dugačkog 1,8 metara. Uplašeni stanari zatvorili su vrata kupaonice i odmah pozvali lovca na gmazove Chrisa Peberdya.
- Kada sam ga vidio, bio sam prilično iznenađen. Jedno je kad nađete žabu u zahodu, ali ne i crnoglavog pitona - rekao je Chris, koji vjeruje da je zmija nečiji kućni ljubimac koji je pobjegao kroz odvodne cijevi. Budući da u kupaonici nema prozora, piton je mogao doći na deseti kat jedino kroz odvodne cijevi.
- Sigurno je prošao kroz cijevi u zahodu jer je tako zaudarao da sam ga morao okupati - šali se Chris, kojemu ovo nije ni prvi put da "spašava" zalutale zmije iz domova.
- Crnoglavi pitoni zapravo su vrlo rijetki na području Darwina. Također su vrlo skupi i cijenjeni - rekao je Chris i upozorio da bi ih vlasnici trebali držati u kavezu jer su vrlo opasni.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_20636 21.06.2008.

    Koja vjest ja svaki put kad uđem u wc vidim morskog psa kak pliva

  • Dživo 20.06.2008.

    To mi neka vijest,pa ja kad god uđem u wc vidim pitona.

  • -mariela- 20.06.2008.

    Ovakav dogadjaj je prije dosta godina bio i u gradu u kojem zivim,samo je manja zmija bila u pitanju...experti,preporucju da se zahodska daska spusta nocu,jer to se lako dogodi,posto osobe koje drze zmje kao kucne ljubimce,kad zele da ih se rijese,jednostavno ih bace u wc-skoljku puste vodu i adio...alii,zmijica ispliva negdje drugoo...ja godinama nocu spustala dasku,jutrri patljivo je dizala...i bas kad sam se opustila a da neznamni od kad....opettt ovoo citamm...eto meni opet jedne ne-obaveze vise ..a zmijeee,ne volim ih ni na slici vidit ,jezimmm seee...

Komentiraj...
Vidi sve komentare