To je to što me zanima!

Australku stavili pod zaštitu, bombaš bi mogao opet napasti

Policija vjeruje da je nepoznati napadač napravio tek prvi korak u svojoj kampanji protiv Pulverovih. Madeleine je izbrisala svoj profil na Facebooku i odjavila mobitel
Vidi originalni članak

Australska policija naredila je zaštitu Madeleine Pulver (18) jer se boje da bi napadač mogao ponovo napasti, javlja australski News. Naime, djevojci je maskirani uljez pošli tjedan u njezinu domu stavio eksplozivnu napravu oko vrata nakon čega je djevojka skoro 10 sati provela strepeći za svoj život. 

Policija vjeruje da je nepoznati napadač napravio tek prvi korak u svojoj kampanji protiv Pulverovih. Detektivi istražuju roman Tai-Pan kako bi otkrili kada i kako bi se napadač mogao vratiti i ponovo napasti Maddie ili člana obitelji. 

Podsjetimo, napadač je ostavio rukom pisanu poruku na Madeline prije nego je pobjegao. U poruci se spominje lik Dirka Struana, glavnog lika romana Tai-Pan. Roman opisuje rivalstvo između dva bogata poduzetnika. Policija i dalje istražuje je li poruka bila usmjerena protiv njenog oca. 

Obitelj Pulver upozorili su da poboljšaju osiguranje svog doma, a Maddie je izbrisala profil na Facebooku i odjavila mobitel u strahu da bi tako mogla biti pronađena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hrvatska sirotinja 10.08.2011.

    kupi ti mala automat i cekaj ga sirom otvorenih vrata , i kad se vrati ožeži svom snagom ! vase pravosude ce to tolerirati a ne ko ovo nase ( jer mi nemamo pravo na samoobranu ) !

  • Derim 10.08.2011.

    Moja bomba bi joj se vise svidjela!!!Bjezi kod mene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare