To je to što me zanima!

Australska TV postaja ima dokaze tko je ubio Britt?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Channel 7 krajem 2008. snimio je u Dubrovniku emisiju koju će prikazati u nedjelju. Najavljuju da će otkriti lice prvoosumnjičenog za ubojstvo Britt
Vidi originalni članak

Australska TV postaja Channel 7 iz Melbournea najavljuje da će u svojoj emisiji u nedjelju 8. veljače prikazati nove detalje u istrazi oko smrti Britt Lapthorne (21). U kratkoj najavi emisije otkrivaju da će prvi put pokazati i lice prvoosumnjičenog za ubojstvo mlade Australke, koja je poginula tijekom odmora u Dubrovniku u rujnu prošle godine, piše Slobodna Dalmacija.
Među novim detaljima iz najave prikazuju se roditelji Elke i Dale, koji ponavlja kako vjeruje da mu je kćer ubijena i da više ljudi zna što je bilo. Australski voditelj Mike Munro poziva gledatelje jer će "otkriti zastrašujuće činjenice" poput otkrića "da se ovo već dogodilo", a spominju i Brittin razgovor s "visokim Hrvatom". Reporteri su u Dubrovniku snimali novu emisiju krajem 2008. kako bi rekonstruirali posljednje dane života mlade djevojke.
Iz dubrovačke policije rekli su kako ne znaju ništa o eventualnom spominjanju imena mogućeg ubojice, a da ima novih momenata javnost bi o njima bila obaviještena.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jelena 04.02.2009.

    Meni se čini pomalo nemoralno da na račun njezine smrti sebi podižu gledanost. Ako imaju dokaze, zašto ih nisu odmah proslijedili policiji da se slučaj riješi?

  • 25sat 04.02.2009.

    da im je stalo do pokojnice i pravde, s ljudske strane trebali bi dokaze predočiti policiji. ne znam kakva je njihova novinarska strana, ali najvjerojatnije se svodi na rekla-kazala

  • valdop 04.02.2009.

    imaju dokaz isto kao što ja imam dokaz da je sanader pio vino na utakmici....

Komentiraj...
Vidi sve komentare