To je to što me zanima!

Austrija Nataschi Kampusch neće dati milijun eura odštete

Natascha je oteta kao 10-godišnjakinja na putu do škole u Beču. Wolfgang Priklopil držao ju je zatočenu više od 8 godina. Uspjela mu je pobjeći 2006. godine
Vidi originalni članak

Austrija neće dati Nataschi Kampusch milijun eura odštete za navodne pogreške koje su napravljene tijekom njene otmice i osmogodišnjeg zatočeništva, prenosi Deutche Welle.

- Natasha se nadala simboličnoj gesti naknade zbog aljkavosti i brojnih pogreška tijekom istrage, rekao je njen odvjetnik Gerald Ganzer. Dodao je kako Natasha ne bi zadržala novac od odštete već bi ga donirala u dobrotvorne svrhe. 

Natasha Kampush oteta je kao 10-godišnjakinja na putu do škole u Beču. Wlofgang Prikopil ju je držao zatočenu u podrumu svoje kuće u Strasshofu više od osam godina. Nakon što mu je uspjela pobjeći 2006. godine, Prikopil se ubio bacivši se pod vlak. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • lara 1975 04.05.2011.

    pratila sam njen slucaj po novinama,i uistinu je bilo puno propusta od strane policije a POLICIJA je to i priznala...bilo bi sasvim ok da joj bilo kakvu odstetu isplate...a vi sto se bojite da bi se ona obogatla,sram vas treba biti,zivjela je 8 godina(!!!!!!!!!) zatocena sa monstrumom koji ju je totalno kontrolirao u svakoj sekundi

  • tomas9d 04.05.2011.

    ne želim licitirati ali nešto joj moraju dat, kakvu mirovinu ili nešto

  • kosarkasica7 04.05.2011.

    bitno da se novac baca u vijetar za ne znam ni ja sto,nemam rijeci kako tako netko moze bit bez srca ,to nisu ljudi,to je minimum sto su joj trebali dat,jel novac ne moze nadoknadit izgubljeno djetinstvo,vidila bi sve vas koji ste protiv te cure da osjetite to na svojoj kozi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare