To je to što me zanima!

Austrija ne dopušta ulazak u zemlju vlaku koji stiže iz Italije

Nije jasno hoće li vlak moći nastaviti s putovanjem, javlja Reuters, a austrijski ministar je potvrdio kako će daljnji postupak utvrditi u suradnji s talijanskim vlastima
Vidi originalni članak

Austrija je na ulasku u zemlju zaustavila vlak iz Italije. Sumnja se da je u tom vlaku dvoje putnika zaraženo korona virusom, prenosi Sky News

- Vlak na putu iz Venecije za München je zaustavljen na austrijskoj granici - rekao je austrijski ministar vanjskih poslova, a tu informaciju potvrdili su i iz Talijanskih željeznica, kao i vijest da je u vlaku dvoje ljudi sa simptomima korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije jasno hoće li vlak moći nastaviti s putovanjem, javlja Reuters, a ministar je potvrdio kako će daljnji postupak utvrditi u suradnji s talijanskim vlastima. 

U Austriji se zasad sumnjalo na 181 slučaj korona virusa, ali su svi testovi bili negativni, dok su u Italiji tri osobe preminule od posljedica virusa. Italija je ujedno i treća zemlja na svijetu po broju zaraženih korona virusom. Brojka se mijenja iz sata u sat, a trenutačno je poznato oko 150 slučajeva zaraze. 

Austrijska vlast najavila je i kako će u ponedjeljak raspravljati o graničnim kontrolama s Italijom. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Tade 25.02.2020.

    Gdje se nalazi ta Korona virus bas bih volio da je vidim,isto kao i Kravije ludilo,Pticija gripa,Svinjska gripa,Ebola,i razne druge Laze Paralaze

  • kamik 24.02.2020.

    Naš ministar koji nema pojma kaže da nema straha s obzirom da su u Italiji izolirali kompletna mjesta sa korona virusom. Do sad su trebali u mjesec dana pripremit jednu bolnicu sa 1000 ležaja a ne da imamo par kreveta za tu vrstu lječenja u Zagrebu.

  • Globin 24.02.2020.

    Zatvorili ne zatvorili granice virus ce uci i u Austriju. Ali ovo je dobar pokazatelj u kakvom vremenu zivimo. Zazivanje zatvaranje granica?? Ukidanje slobode kretanja?? Sta je sljedece ?? Rulja ce paliti svakog tko se nakaslja? I eto idealne prilike za ugradnju mikrocipa u ljude,npr neki koji bi javljao lokaciju i tjelesne funmcije. I kad dojavi virus sa pozicijom evo specijalaca koji ce vas determinirati ili staviti u nove karantenske logore. Zvuci poznato??

Komentiraj...
Vidi sve komentare