To je to što me zanima!

Austrija: Srpkinja htjela ubiti dvojicu steroidima u teretani

Austrija: Anitin suprug je završio u zatvoru jer su protiv njega svjedočila dvojica njegovih bivših pomagača. Muž i ona su se htjeli osvetiti. No policija ju je uhitila
Vidi originalni članak

Anita A. (45) uhićena je nedavno u Austriji jer je, sumnja policija, po nalogu supruga pokušala ubiti dvojicu muškaraca koktelom steroida, piše Blic. 

Žena, porijeklom iz Srbije, uhićena je u gradu Kremsu nakon što je policija presrela razgovor koji je vodila sa suprugom. Darko A., također iz Srbije, je u zatvoru u Austriji i služi kaznu zbog više krađa. On je ženi naredio da likvidira dvojicu njegovih bivših pomagača koji su ga odali policiji. 

Darko je osuđen na sedam i pol godina zatvora. Anita je radila u teretani u koju su dvojica bivših pomagača često dolazili. 

Policija je navodno zahvaljujući presretnutim razgovorima, ali i doušnicima iz zatvora čula Darka A. kako supruzi kaže "da njih dvojica moraju biti uklonjeni", piše OE24. Žena je prvo negirala pokušaj ubojstva no nakon što su je suočili s dokazima, sve je priznala. I njezin je suprug priznao da se htio osvetiti preko žene.

Anitin odvjetnik odbacio je sve optužbe i kaže kako je sve to bila šala.  

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Greiner 04.05.2015.

    neznam kako je to namjeravala napraviti koktelom stereoida??? vecinom se isti direkt u venu unose a sad da se ides pikat necim sto nezas sto je unutra..koja bi to budala trebala bit? svatko ko se stereoidima puca sam si sprema koktele prema receptu..sigurno nece dat tam nekome da to za njega napravi...bedastoce

  • putovanja 04.05.2015.

    Pitam sed tko je vece zlo, mudzahedini ili srbofili?

  • Wrazica. 04.05.2015.

    Nije se zezati sa Österreichische Polizei, nein nein! Cudi me kako to nisu znali. Bas su specijalci ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare