To je to što me zanima!

Austrijanka traži ljubimca koji je nestao nakon udesa

Christine Eder je imala tešku prometnu nesreću kod Županje te je završila u bolnici. Mačku, koji je bio s njom u autu, nakon toga se gubi svaki trag
Vidi originalni članak

Austrijanka Christine Eder traži svog mačka Maxija kojeg je izgubila prije dva mjeseca kraj Županje. Ona se s automobilom vraćala iz Prištine kući u Salfelden, no kod Županje je imala prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđena. Završila je u bolnici i čim se probudila pokrenula je veliku potragu za izgubljenim ljubimcem. Mačka je pronašla prije sedam mjeseci na ulici u Prištini, gdje radi kao pripadnica međunarodnih policijskih snaga EULEX. Bio je gladan, prljav i uplašen. Austrijanka ga je udomila i od tada su nerazdvojni. Toga kobnog dana, 23. svibnja,  Christine je s kolegicom Ursulom krenula kući. Ursula je sjela za upravljač Seata Leone i došavši pred Županju izgubila je nadzor upravljačem. Zabila se u zaštitnu ogradu lakše se ozlijedila dok je Christine prošla s teškim ozljedama. Nakon nesreće Maxiju se gubi svaki trag. Mačak je bio kastriran, čipiran i imao je ogrlicu. Christine moli sve koji znaju nešto o mačku da se jave na broj telefona 091/555-3268. Za informaciju nudi novčanu nagradu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • thrys 06.07.2009.

    Nadam se da će ga naći. Životinje zavoliš kao svoju krv, govorim to iz prve ruke. One su divni prijatelji, postaju pravi članovi obitelji. Sretno joj bilo, neka ga nađe!

  • Gatsby 05.07.2009.

    Jao flexi, ne S. Jadan sam što joj želim poklonit mačke? Ti si jadna što lupaš sama sebi pohvale.

  • flexi 05.07.2009.

    gatsby, zoran i gladijaotr jadni ste do bola

Komentiraj...
Vidi sve komentare