To je to što me zanima!

Austrijski monstrum Josef Fritzl silovao je i Kerstin?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija još ne može ispitati 19-godišnju Kirstin koja se u komi nalazi u bolnici. Njezino se stanje za nijansu poboljšalo, no i dalje je vrlo kritično
Vidi originalni članak

Austrijski monstrum Josef Fritzl možda je silovao i svoju unuku Kerstin, piše The Sun. Policija sumnja da je Fritzl počeo zlostavljati unuku kada se nakon godina silovanja zasitio svoje 42-godišnje kćeri Elisabeth. Elisabeth je nakon 24 godine u podzemnoj tamnici posjedila i postarala se, pa svom ocu više nije bila privlačna. Zato je i razmišljao o tome da je napokon pusti na svjetlo dana i ostatku obitelji kaže da se je pobjegla iz sekte. No, policija još ne može ispitati Kerstin koja se u komi nalazi u bolnici. Njezino se stanje za nijansu poboljšalo, no i dalje je vrlo kritično. Liječnici još ne mogu isključiti mogućnost da Kerstin nema neki od poremećaja koji se javljaju kod incesta. Prema pisanju Sky Newsa, Fritzl je obitelji ostavio dug od 1,9 milijuna eura. Navodno je loše uložio, a samo jednoj banci u Austriji duguje 900.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • picek58 06.05.2008.

    Taj je monstrum uništio sve živote oko sebe i uživao cijeli život. Treba ga kastrirati i ponižavati do kraja života. A ovi koji su ga se tako bojali isto su odgovorni za upropašten život te jadne žene kojoj je najljepši dio života prošao u podrumu i mukama. Kao majka sigurno se nikoga ne bih tako bojala da nebi spriječila zlodjela na svom djetetu. Monstrum je radio uz njihov blagoslov jer nema opravdanja za takav strah. Već je odavno trebao biti kastriran.

  • alesiaj 06.05.2008.

    Znam da je bolestan, al taj čovjek nije zaslužio živjeti, i odrediti mu likvidaciju bilo bi humano prema cjelom svijetu. Al iskreno, ja bih mu dodjelila sličnu kaznu kao što je on svojoj kćeri, zlostavljala bi ga do posljednjeg dana života...plakao bi i molio da ga ubijem! To je prava kazna za ovog čovjeka, a i za njemu slične, pa nek znaju što civilizirano društvo misli o njihovim bolestima. Sigurno bi 50% takvih odmah prizdravilo..

  • ooooo 06.05.2008.

    ovo je nesto najgore sto se dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare