To je to što me zanima!

Auti otklizali u more kraj Zadra i na Pelješcu: 'Lokalni heroj ga je svezao i vukao sve do obale!'

Dok je u Petrčanima automobil otklizao u more jer je vlasnik zaboravio podignuti ručnu, na Pelješcu je 'lokalni heroj' užima vukao automobil po moru sve do plaže
Vidi originalni članak

Ma on vam je vjerojatno zaboravio podignuti ručni i auto je u rikvercu samo otklizao u more. Promašio je i zaštitne stupiće kao i drugi automobil pa nije udario u njih, ispričala nam je čitateljica koja je vidjela što se dogodilo. 

Nešto iza 21 sat, u Petrčanima pored Zadra, gospodin je odlučio parkirati automobil pored mora kako bi na brzinu 'skoknuo' u trgovinu, no nakon nekoliko minuta, automobil je samo otklizao u more.  Srećom, dubina mora na tom dijelu nije velika pa auto nije potonuo do kraja. 

- Kad je izašao iz trgovine bome je ostao šokiran. Odmah je skočio u more, pretpostavljam da je išao spasiti neke stvari iz auta koje su mu ostale - kaže nam čitateljica. 

Vatrogasci su došli na mjesto nezgode kako bi gospodinu pomogli izvući automobil iz mora. 

Na Pelješcu Česima otklizao auto 

- Vlasnik je pokušao povući ručnu, ali je bilo prekasno. Još se i ozlijedio... Auto je otklizao u more i skoro pokosio dvojicu muškaraca koji su u tom trenutku prolazili stijenama - ispričao nam je čitatelj. 

Na plaži Prapratno, nedaleko od Stona, automobil čeških registracijskih oznaka sletio je sa stijena na kojima je bio parkiran ispred apartmana. Umjesto vatrogasaca, u pomoć je priskočio lokalni heroj M.Z (52) koji je vukao auto po moru sve do plaže. 

- Naš lokalac je brzo išao pomoći pa je uzeo konope i privezao ih za auto. Auto je zatim vukao po moru sve do plaže gdje ga je preuzela vučna služba - rekao nam je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.08.2020.

    Ako nije naučio i vidio da u autu postoji ručna, onda neka tone.

  • 1racman 04.08.2020.

    A pacijenti zaboravljaju čemu koristi ručna( parkirna) kočnica...

  • Slajzerizer 04.08.2020.

    Češka bagra

Komentiraj...
Vidi sve komentare