To je to što me zanima!

Auto BG tablica u Splitu išarali natpisima 'Ubij Srbina' i 'ZDS'

Blizu su dva kafića, na zgradi ispred koje je auto parkiran ima kamera, ali nisam siguran snima li taj dio. Ovo je zaista sramota, rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografije u Splitu. Policija traži počinitelje
Vidi originalni članak

Pomirljive poruke poslane zadnjih dana s govornice u Kninu očito nisu doprle kamo su trebale. Za sada nepoznati počinitelj išarao je automobil srpskih registracijskih oznaka u Splitu, na Spinutu.

Crnim sprejem napisao je dva puta "ZDS" na vjetrobranskom staklu, a "Ubij Srbina" i "Pali traktor" preko cijelih bočnih strana.

Automobil je vlasnica preko noći ostavila parkiranog u Fra Boninoj ulici.  

Filip, mladić koji nas je obavijestio o ovome, kaže da u obližnjim zgradama ima dosta apartmana, budući da se radi o širem centru grada, pa nije rijetkost vidjeli auta svih registracija.

Na to su se stanovnici turističkog grada do sada mogli naviknuti. Auto je snimio jučer popodne, ali vjerojatno od prije, kaže, stoji išaran. 

- Blizu su dva kafića, na zgradi ispred koje je auto parkirano ima kamera, ali nisam siguran snima li taj dio. Ovo je zaista sramota - dodao je čitatelj. 

Isti auto kasnije je viđen pred zgradom PU Splitsko-dalmatinske.

Organi reda pokušat će pronaći počinitelja. 

Idi na 24sata

Komentari 623

  • miljac mimi 11.08.2020.

    Kak ste vec dosadni s tom spikom kao ubi srbina ubi ustasu jbt naporni ste vise pobite se svi i dajte nama mira ,kaj mislite da mi veterani nemamo drugog posla vec saramo aute jedno te isto vec 25 let.

  • os-lega 07.08.2020.

    Mislim da je još veći problem parkirati u Splitu sa Osječkim tablicama. Bar su meni raskasapili auto na Bačvicama. Pazi ovo hrvatske registarske pločice!

  • Primavera7 07.08.2020.

    Meni je prije 3 godine profesor drvodjeljne srednje škole u Zagrebu uništio novi auto, šteta 1000 €, sve prijavljeno i ime te osobe, ali krim policija nije napravila ništa . Žalosno je da takav čovjek ući našu djecu i dalje radi štetu svojim susjedima. Bolesnika ima svugdje, a najžalosnije je da naša država takve ne sankcionira

Komentiraj...
Vidi sve komentare