News

Komentari 623

Auto BG tablica u Splitu išarali natpisima 'Ubij Srbina' i 'ZDS'

Auto BG tablica u Splitu išarali natpisima 'Ubij Srbina' i 'ZDS'

Blizu su dva kafića, na zgradi ispred koje je auto parkiran ima kamera, ali nisam siguran snima li taj dio. Ovo je zaista sramota, rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografije u Splitu. Policija traži počinitelje

Pomirljive poruke poslane zadnjih dana s govornice u Kninu očito nisu doprle kamo su trebale. Za sada nepoznati počinitelj išarao je automobil srpskih registracijskih oznaka u Splitu, na Spinutu.

Crnim sprejem napisao je dva puta "ZDS" na vjetrobranskom staklu, a "Ubij Srbina" i "Pali traktor" preko cijelih bočnih strana.

Automobil je vlasnica preko noći ostavila parkiranog u Fra Boninoj ulici.  

Filip, mladić koji nas je obavijestio o ovome, kaže da u obližnjim zgradama ima dosta apartmana, budući da se radi o širem centru grada, pa nije rijetkost vidjeli auta svih registracija.

Na to su se stanovnici turističkog grada do sada mogli naviknuti. Auto je snimio jučer popodne, ali vjerojatno od prije, kaže, stoji išaran. 

- Blizu su dva kafića, na zgradi ispred koje je auto parkirano ima kamera, ali nisam siguran snima li taj dio. Ovo je zaista sramota - dodao je čitatelj. 

Isti auto kasnije je viđen pred zgradom PU Splitsko-dalmatinske.

Organi reda pokušat će pronaći počinitelja. 

Najčitaniji članci