To je to što me zanima!

Hitna vozila na intervenciju pa se frontalno sudarila s autom

U petak rano ujutro na križanju Vukovarske i Savske ulice u Zagrebu, sudarili su se auto i hitna pomoć. Iz policije su nam rekli kako je nastala samo materijalna šteta i da nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

U petak rano ujutro, na križanju Vukovarske i Savske ulice u Zagrebu sudarili su se auto i hitna pomoć.

- Prolazio sam taksijem kraj nesreće i vidio svjetla. Zaustavio sam se da vidim o čemu se radi i vidio da se dogodio frontalni sudar - kaže nam čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Nitko nije ozlijeđen.

Iz Nastavng zavoda za hitnu medicinu grada Zagreba rekli su nam kako je u trenutku sudara vozilo hitne pomoći putovalo na intervenciju.

- Do nesreće je došlo tijekom službe, a u vozilu hitne pomoći tada su se nalazili vozač, doktor i medicinski tehničar. Nitko nije ozlijeđen, obavijestili smo policiju i napravljen je očevid. U trenutku sudara vozilo hitne pomoći nije prevozilo niti jednu drugu ozlijeđenu osobu - kažu.

Drugo vozilo hitne pomoći na mjesto nesreće došlo je dvije minute nakon zaprimanja poziva.

VIDEO: NESREĆA U ZAGREBU Sudar dva auta i busa: Jedan teško ozlijeđen, nekoliko lakše

- Sudar se dogodio u 1.45 sati. Nastala je samo materijalna šteta - potvrdili su nam iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Velečasni 1 20.12.2019.

    U Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, jasno je definirano značenje svjetlosnih znakova, među njima i semafora a to se uči i u autoškolama. Treba samo čitati sa razumijevanjem. Dakle,tamo stoji da je crveno svjetlo na semaforu zabrana prolaska za SVE, što znači i za hitnu, policiju i vatrogasce i ako imaju upaljena upozoravajuća plava svjetla i zvučne alarme.

  • Dalibor0704 20.12.2019.

    Početkom 60-tih jurio je vojni auto Hitne po Zvonimirovoj. Pametni se maknuli u desnu traku, idiot je ostao u lijevoj i nije ih htio propustiti usprkos sireni. Kada ga je oklopljeno vozilo napucalo, odletio je kroz živicu, preko obje pruge i kroz drugu živicu. Taj će drugi puta poštovati sirenu. Oklopite bolnička kola i nemate brige, jer samo takva prolaze na Balkanu.

  • Karlo72 20.12.2019.

    Nepisano je pravilo da se vozila hitnih službi pod rotirkama treba propustiti alo je to moguće. Isto tako niti oni ne smiju kroz crveno kao bez glave niti iznuđivati prednost i ugrožavati druge u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare