To je to što me zanima!

Auto im udario u kuću za vrijeme obiteljskog ručka

Vozač je zbog magle prešao preko betonskog otoka i sletio Volvom s ceste. Probio je ogradu, a zatim produžio ravno i udario u zid obiteljske kuće
Vidi originalni članak

Čula se škripa guma i pucanje stakla. Zatim je uslijedio tup udarac. Istrčala sam van. U zid naše kuće bio je zabijen smrskani automobil, ispričala je K.K., svjedokinja nesreće u mjestu Cagincu nedaleko od Ivanić Grada.
Nedjeljni podnevni ručak prekinuo je vozač Volva, koji se zabio u zid obiteljske kuće. Iz policije kažu da je zbog magle muškarac autom prešao preko betonskog otoka. Izgubio je nadzor i sletio s ceste. Probio je ogradu, a zatim se zabio u kuću.
- Majka i ja pomogle smo mu da izađe iz auta. Cijela glava bila mu je krvava. Maramicama smo mu brisale krv, koje je bilo posvuda. Bio je u šoku i govorio nam da ne zovemo Hitnu i policiju, koji su naposljetku ipak došli. Šokirani policajci nisu mogli vjerovati da je vozač živ izašao iz potpuno uništenog auta - rekla je K.K.
Muškarac je tek lakše ozlijeđen. Liječnici su mu na mjestu nesreće previli arkadu, iz koje je obilno krvario.
- I prije su nam auti ulijetali u dvorište i zabijali se u drva u voćnjaku. Ovo je prvi put da se netko zaletio u kuću - kaže K.K.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • romano_gitarist 12.10.2008.

    bilo je to preko puta moje kuće.. I mi smo ručali... Bilo je više udaraca jer se auto ja mislim preokrenuo, pa lupio u kuću, a zatim ga kuća zaustavila i okrenula na kotače..

  • balun 12.10.2008.

    Eh VOLVO je to , još da je bio vezan ne bi imao ni ogrebotine !

Komentiraj...
Vidi sve komentare