To je to što me zanima!

Autobus naletio na dječaka na biciklu, u životnoj je opasnosti

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 19.20 sati u Radničkoj ulici u Trnovcu Bartolovečkom. Dijete je teško ozlijeđeno i prevezeno je u varaždinsku bolnicu
Vidi originalni članak

Šestogodišnji dječak teško je ozlijeđen i u životnoj opasnosti nakon što je na njega u četvrtak navečer, dok je vozio bicikl u mjestu Trnovec Bartolovečki kod Varaždina, naletio autobus

- Dječak je u četvrtak primljen u bolnicu u dubokoj moždanoj komi s teškim ozljedama glave. Hitno je operiran i dalje se nalazi u kritičnom stanju - rekao nam je u petak varaždinski neurokirurg i zamjenik ravnatelja varaždinske Opće bolnice Varaždin dr. Nenad Kudelić, koji je operirao dječaka.

Iz varaždinske policije su izvjestili da se šestogodišnjak vozio biciklom po dvorištu, te odjednom krenuo prema Radničkoj ulici i nastavio se voziti kolnikom Novoj ulici. U tom je trenutku u prednji dio mališanova bicikla, udario autobus varaždinskih registracija, kojim je u smjeru Bartolovečke ulice upravljao 37-godišnji vozač. 

Od jačine udarca dječak je pao na kolnik. Na mjestu događaja izašla je županijska državna odvjetnica koja je s policijom obavila očevid.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • InesBarković 26.04.2015.

    Nije istina da su vozači autobusa najbezobrazniji ljudi rade svoj posao i to je to,znam i vidim jer se svaki dan vozim s autobusem i nažalost bila sam u ovom autobusu kad se nesreća dogodila i na vlastite oči vidjela dječaka kak se zapelal pod autobus i nije bilo teoretske šanse spriječiti to nažalost,vozać nije kriv,a djete je umrlo.

  • anita blažević 24.04.2015.

    grdo. nadam se da ce se djecak oporaviti bez posljedica.

  • Mošsimislit 24.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare