To je to što me zanima!

Autobus pun izletnika je završio u potoku uz cestu

Autobus pun izletnika je zbog leda sletio u potok uz cestu na Papuku. Nitko nije ozlijeđen, a čeka se kamionska dizalica kako bi ga mogli izvući
Vidi originalni članak

Gosti osječkog hotela Mursa, koji su u ponedjeljak autobusom krenuli prema Planinarskom domu 'Jankovac' na jednodnevni izlet uživali su u zimskoj idili sve do 12 sati dok se autobus nije zaljuljao na zaleđenoj cesti i otklizao prema potoku. U nesvakidašnjoj prometnoj nesreći nije nitko ozlijeđen, ali se autobus i dalje nalazi na cesti i čeka da ga iz snijega izvuče kamionska dizalica.
– Putnike smo prevezli do Slatinskog Drenovca gdje je po njih došao drugi autobus, a svi pokušaji izvlačenja autobusa iz snijega uz pomoć kamiona i šumarskih strojeva nisu dali rezultate, kaže Alen Jurenac, rendžer u Parku Prirode Papuk, koji je među prvima pomogao osječkim izletnicima. Posljednjih dana temperatura zraka na Papuku kreće se od 8 do 15 stupnjeva Celzijusevih ispod ništice, pa se posjetiteljima preporuča da ne dolaze na Papuk bez odgovarajuće zimske opreme.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • valdop 06.01.2009.

    da to nije isti autobus koji je prošao spuštenu rampu na željezničkom prelazu ?

  • drug Tito_1 06.01.2009.

    Vidi se da je autobus nov i sa novim zimskim gumama, te ga je vozio iskusni vozač od 20-tak godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare