To je to što me zanima!

Autocestom pokraj Gornje Ploče jurio je čak 247 km/h

Rekorder za upravljačem 26-godišnji je muškarac iz Vrankovca, mjesta u općini Sveti Križ Začretje. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu
Vidi originalni članak

Lička policija u redovitoj kontroli prometa tijekom vikenda zaustavila je ukupno 46 vozača koji su vozili nepropisnom brzinom te još četiri vozača pod utjecajem alkohola.

Rekorder za upravljačem 26-godišnji je muškarac iz Vrankovca, mjesta u općini Sveti Križ Začretje. Svojim osobnim automobilom Audijem A6 krapinskih oznaka autocestom A1 u smjeru Splita vozio je 247 kilometara na sat.

Policija ga je zaustavila pokraj čvora Gornja Ploča gdje je ograničenje brzine 100 kilometara na sat. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

>>> Više pročitajte na Večernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 13

  • diablo_17_bj 17.04.2012.

    moguće je da se radi o tome što su auti ograničeni na 250 km/h, međutim policijski radar pokazuje drugačiju vrijednost zato jer je precizniji po pitanju mjerenja nego mehanički mjerač kod automobila. Ako ti tipovi automobila imaju isti sustav mjerenja brzine, onda će radar uvijek pokazivati istu vrijednost a ona je manja od ove koju izmjeri automobil.

  • Velečasni 1 16.04.2012.

    Nešto nije u redu sa tim mjerenjima brzine. Svi voze 247km/h.

  • Capafiori 16.04.2012.

    Rekorderu je garant tatica stavio ciglu na gas, a mogli ste lijepo naplatiti masnu kaznu i pustiti ga da napravi još koji đir i tako biste doprinijeli popunjavanju proračuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare