To je to što me zanima!

Autom je oborio djevojku (19) na pješačkom i onda pobjegao

Rijeka: Srećom djevojka je lakše ozlijeđena. Policija moli građane, očevice prometne na raskrižju ulica Ivana Grohovca i Žrtava fašizma, da se jave na 192
Vidi originalni članak

Policija moli građane, očevice prometne nesreće koja se dogodila u utorak oko 19,55 sati u Rijeci na raskrižju ulica Ivana Grohovca i Žrtava fašizma, da se jave na telefon 192 ili 051/335 521. 

Naime,  nepoznati  je  vozač upravljao osobnim vozilom krećući se iz smjera Školjića  prema  Muzejskom  trgu  u Rijeci. Na raskrižju Grohovčeve i Ulice Žrtava   fašizma  prošao  je  kroz  crveno  svjetlo  i  oborio  19-godišnju pješakinju  iz  Rijeke,  koja  je u tom trenutku prelazila kolnik dok je na semaforu  bilo  upaljeno  zeleno  svjetlo  za  pješake. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Srećom, mlada je pješakinja lakše ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • miladraga 20.03.2013.

    Eto, više ni na pješaćkom prijelazu dok je upaljeno zeleno svijetlo nisi siguran

  • Crna_1 20.03.2013.

    Eh pa da, najlakse je pobjec! Srecom je djevojka prosla s laksim ozlijedama. Dogodilo mi se slicno ... Lik me srusio na nogostupu na Slavonskoj aveniji kod televizije, u smijeru Avenije V. H. dok sam ujutro isla na posao .. kako im se onuda neda ici obilaznim putem po Prisavlju preko Marohnićeve - kako bi se upojili na aveniju tako ga malo skrate vozeci se po nogostupu pa se samo upoje ... Srusio me, kad je vidio da se lagano dizem s poda, ubacio u rikverc, zaobisao me i po gasu ... sreca pa sam bila tolko pri pameti da sam zapamtila tablice ... Na kraju se uspostavilo da je auto neregistriran, neosiguran te da ga nije vozio vlasnik i uza sve to ovaj koji je vozio bio je pod utjecajem alkohola .. Nasli ga nekoliko dana kasnije ... Priznao lik sve .. dobila sam odstetu 2-3 god. kasnije .. Posljedice mi osjeca koljeno u koje me udario, pri svakoj promjeni vremena .. nerijetko mi se dogodi u hodanju .. kao da mi koljeno odkaze.. 6mjeseci sam bila na bolovanju i kad sam se vratila na posao jos uvijek sam bila sepala. Kukavice bezobrazne!!! Kad bi barem svatko uspio pamtiti tablicu kako sam je ja upamtila (sjetila se sto mi otac uvijek govorio "ako ti se ista dogodi, ako si pri svijesti - pamti tablicu ... " ) - uvijek takvih bisera ima koji bjeze .. niti ne pomisle da su mozda ne daj Bože ubili tu osobu koju su pokosili .... Sto se mene tice trebalo bi posvuda staviti kamere da se smanji broj takvih slucaja .. nema tu onda bjezanja ..

  • 1111111111111 20.03.2013.

    kakvo go sranje da bi napravio nikad nebi bježao kad tad se moraš suoćit sa posljedicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare