To je to što me zanima!

Autom je udarila u stup, pa izazvala kratki spoj i požar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gorjeli su električni vodići. Uzrok požara je kratki spoj. Na intervenciju smo izašli sa jednim vozilom i pet vatrogasaca, rekli su nam u JVP Zagreb
Vidi originalni članak

Vozačica se zabila u rasvjetni stup. Kablovi su počeli iskriti. Pregorjelo je tridesetak metara žice. Iskrenje je "putovalo" kablom i zaustavilo se ispred obiteljske kuće gdje je na jednom stupu izbila vatra, rekao nam je Nikola koji je u ponedjeljak oko 19 sati sve fotografirao.
- Kod križanja Borongajske ulice i Marijana Čavića vozačica A.P. (34) nije prilagodila brzinu stanju i uvjetima kolnika. Izgubila je nadzor nad vozilom marke Peugeot 206 zagrebačkih registarskih oznaka. Udarila je u nogostup i prednjim dijelom auta u drveni stup rasvjete. Ozlijeđenih nema - rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.
- Gorjeli su električni vodovi, a uzrok požara je kratki spoj. Na intervenciju smo izašli sa jednim vatrogasnim vozilom i pet vatrogasaca. Nakon što je elektra isključila struju požar je lokaliziran i ugašen - rekli su nam u JVP Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare