To je to što me zanima!

Autom naletjela na biciklisticu koja se vozila bez svjetala

U ponedjeljak oko 20 sati na križanju Frankopanske i Kvaternikove ulice u Požegi vozačica Ford Fieste udarila je u biciklisticu koja se kretala uz rub kolnika
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 20 sati na križanju Frankopanske i Kvaternikove ulice u Požegi Ford Fiesta požeških registarskih oznaka udario je u biciklisticu koja se kretala uz rub kolnika. 

Automobilom je upravljala žena koja je nakon nesreće zaustavila vozilo i pozvala Hitnu pomoć. Ozlijeđenu biciklisticu, koja se u trenutku nesreće vraćala s posla, prevezli su u Opću županijsku bolnicu u Požegi. 

Navodno je biciklom upravljala bez svjetala i reflektirajućeg prsluka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • petra1105 19.08.2015.

    znaci neku vcer isle moja teta i ja na groblje, i zadrzale se u kaficu na soku( nijedna ne pije alkohol). ...i oko 9 se vrracale doma...i ja obavezno imam u torbici prsluk.. ali uzela sam i njoj jer ga ona nema doma.. i lik u nabrijanoj hondi preko nadvoznjaka na nas,valjda preko 130.. a prije toga cugao u kaficu stol do nas..lik nas uopce nije skuzio jos meene baci s bicikla... i nikom nista. vozimo po propisima sa svjetlecim i reflektirajucim oznakama .. hocu reci. nije sve da su biciklisti krivi..ima nesto u tome da ima i glzpih vozaca

  • Puta Madre 19.08.2015.

    i naravno kriva vozacica umjesto da kazne biciklista.

  • TanjaBebek 18.08.2015.

    Mene zanima kao vozaca jel biciklist dobio kakvu kaznu jer mi je tih ulicnih terorista puna kapa.Meni se svakodnevno dogadaju takve situacije.Vozim 50 km u jednom smjeru na posao i natrag.To se vozi,bez svjetla bez prsluka,po cesti a ne po oznacenoj biciklistickoj....to obilazi,skrece bez signalizacije,zaletava se punom brzinom na zebru... samo cekam dan kad cu nekoga lupiti,jer to je cisto divljastvo sta rade.Ja bih i za bicikle uvela registracije i oni su sudionici u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare