To je to što me zanima!

Vozilom pokosio ljude i ubio se: Deseci ozlijeđenih, ima i mrtvih

Policija je žurno stigla na mjesto incidenta u njemačkom gradu Münsteru. Mole građane da se ne približavaju mjestu događaja. Zasad nije poznato je li riječ o napadu
Vidi originalni članak

Zasad neidentificirani vozač kombijem se zaletio na terasu poznate pivnice Kiepenkerl u središtu starog grada Muünstera. Prema prvim informacijama najmanje troje ljudi je poginulo, a  30 ih ozlijeđenih, javlja Spiegel Online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Westfälische Nachrichten prenosi izjavu glasnogovornika vatrogasaca koji je kazao kako ima oko '50 žrtava'.

Neki mediji navode da je vozač pucao u sebe nakon što je pregazio ljude. Da se vozač ubio navodi i Bild koji javlja kako je policija potvrdila samoubojstvo.
 

Policija je žurno stigla na mjesto incidenta. Mole građane da se ne približavaju mjestu događaja, kao i da ostave ceste prohodne kako bi mogle proći hitne službe.

- Nemojte širiti glasine i dezinformacije. Situacija je zbunjuća. Budite strpljivi. Ovdje smo za vas - poručila je policija na Twitteru i pozvala građane da novosti prate na njihovoj stranici.

Policija trenutno helikopterima traga za mogućim eksplozivom. Bild također navodi da je policija u vozilu pronašla sumnjivu torbu i to je razlog zašto je policija ispraznila cijelo područje.

Policija ovaj događaj tretira kao teroristički napad.

U prosincu 2016. na božićni sajam u Berlinu je izveden teroristički napad kamionom u kojem je poginulo 12 osoba.

 

Idi na 24sata

Komentari 295

  • FlorenceHowell 07.04.2018.

    Zarađivao sam od $ 25,000 do $ 300,000 mjesečno k0ji rade kod kuće na računalu kod kuće.. Radim ovo 6 mjeseci, a prošli mjesec sam zaradio prvu peterostranu plaću ikada! Posjetiti----------------------->>>>> Ecash10.COM

  • 07.04.2018.

    takvima su se u zagrebu nosili trasparenti dobrodoslice ako se ne varam...

  • zagi31 07.04.2018.

    Gradonačelnik Londona (pripadnik religije mira) prije nekog vremena izjavio da je to normalni dio života u velikim gradovima Europe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare