To je to što me zanima!

Autom 'pokupio' curu (17) na pješačkom pa pobjegao

Nepoznati vozač automobila naletio je oko 20.15 sati na djevojku (17) koja je prelazila cestu na pješačkom prijelazu Puli. Vozač je pobjegao...
Vidi originalni članak

I.K. (17) iz Pule teško je ozlijeđena nakon što je na nju u petak oko 20 sati na pješačkom prijelazu naletio Golf. Vozač ju je nakon što ju je srušio na Vodnjanskoj cesti, kod skretanja za Paganor na Velom Vrhu, ostavio ležati na cesti u lokvi krvi i pobjegao. Neslužbeno doznajemo da je I.K. s prijateljicama prelazila pješački prijelaz kada je auto naletio na nju.
 - Kada skrećemo vozilom za naselje Paganor dajemo žmigavac 100-ak metara prije skretanja kako se vozači ne bi zabili u mene. Tu se vozi jako velikom brzinom i mnogi vozači ne staju da propuste pješake. Žao mi je djevojke. Čula sam da su ju do dolaska Hitne pomoći prolaznici podigli i maknuli s ceste, i da je jadna krvarila - kazala je žena koja živi u blizini. Djevojka je izvan životne opasnosti, a policija traga za Golfom riječkih tablica. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pula201 11.10.2009.

    I onako su ga odmah našli i uhitili...

  • crazy_sale 10.10.2009.

    ako je bijeli golf onda mislim da znam koji je....

  • amer27 10.10.2009.

    SADA KADA NAŠI "SPECIJALCI" vide ovu sliku sa naslovnice članka, odmah će se baciti u potragu za renault cliom !!! Svaka čast plavci pravi ste nema vas država !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare