To je to što me zanima!

Autom se zabio u betonski blok: Vozilo se zapalilo, vatrogasci nakon dolaska nisu našli vozača

Čuli smo kako netko drifta, škripale su kočnice i odjednom: Bum! Eksplodiralo je sve i vidjeli smo dim pa smo dotrčali vidjeti što se dogodilo, pričaju nam dva dječaka koji su sve vidjeli
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je danas oko 15 sati zaprimila dojavu građana o vozilu koje se zabilo u stup i gori u cijelosti. Nesreća se dogodila u ulici Vrtni put 9, a na teren su uz policiju, izašla i 3 vatrogasna vozila sa 7 vatrogasaca. 

 - Čuli smo kako netko drifta, škripale su kočnice i odjednom: Bum! Eksplodiralo je sve i vidjeli smo dim pa smo dotrčali vidjeti što se dogodilo - pričaju nam dva dječaka koji su igrali nogomet na obližnjoj livadi. 

Automobil se zabio u jedan od dva betonska bloka koja označavaju kraj ceste i početak privatnog posjeda. Vatrogasci su brzo ugasili požar, a od auta je ostala samo začađena konstrukcija bez prozora. Htjeli smo provjeriti što je s vozačem, no rekli su nam da nisu zatekli nikoga ni u vozilu ni na mjestu događaja. Više informacija znat će se nakon što policija dovrši očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Frajnjo 30.10.2020.

    Treba povećati socijalnu pomoć da si kupi drugi

  • Selo_malo 29.10.2020.

    Jel to možda ona mečkica od 800.000 kn?

  • sasa66 29.10.2020.

    Čazim Zenil Šumahi Cicigani junior Kopilot, Pančo Osmani Senna senior

Komentiraj...
Vidi sve komentare