To je to što me zanima!

Autom sletjeli s ceste i udarili u drvo, ozlijeđena dva mladića

Ozlijeđen je vozač, koji je upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita te suvozač (17). U automobilu je bila i djevojka koja je neozlijeđena. Mladići su prevezeni u bolnicu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 23.25 sati u Slavonskom Brodu su ozlijeđena dvojica mladića od 20 i 17 godina.

Glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić kazala je da je 20-godišnji vozač terenskog vozila "Mazda" slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine uvjetima na kolniku izgubio kontrolu nad vozilom i prilikom izlaska iz zavoja kotačima vozila zahvatio bankinu. Automobil je potom sletio na travnatu površinu i udario u stablo kod kućnog broja 135. Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo na drugu stranu ceste, a dijelo vozila su udarili u ondje parkirani automobil.

Ozĺijeđen je vozač, koji je upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita te suvozač (17). U automobilu je bila i jedna djevojka koja je nakon događaja, neozlijeđena, otišla kući dok su vozač i suvozač prevezeni u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu. U bolnici je obojici pružena medicinska pomoć i nakon toga su pušteni na kućnu njegu.

U brodskoj policiji će protiv vozača pokrenuti odgovarajuće prijave, novčane od više tisuća kuna do onih koje zbog težine povlače i kaznu do 60 dana zatvora.  

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 01.01.2018.

    Ovdje neki nikako da skuze , kad polozis vozacki da onda tek pocnes uciti voziti.

  • krissari 30.12.2017.

    Dragi moji slavonci, pa sta se to dogadja u ravnoj Vam Slavoniji?? Svaki dan netko strada.. Jezim se vise od ovih vijesti.. :-(

  • Ketyca94 29.12.2017.

    A što volim ove "pametnjakoviće" koji nemaju pametnijeg posla, nego samo čekaju da se nekome desi nesreća, pa da mogu brže bolje komentirati i osuđivati! Tko si ti Igore, da nekome bilo šta kažeš ?? Tko si ti da uopće iznosiš takve komentare ? Pometi smeće prvo ispred svojih vrata, a onda ispred tuđih. A vjerujem da ga imaš dovoljno.. Danas, sutra to može biti tvoje dijete, možeš biti ti.. ne sudi da ti nebi bilo suđeno. Da se razumijemo, ovim komentarom ne podržavam jurenje automobilom, ali molim te suzdrži nas svih svojih gnjusnih komentara. Ugledna obitelj ? Ako te baš zanima, da jesmo. Ali ne znam da li se to isto može reći za tebe ?? Odkud li si ti samo poteko kad si takav jadnik?? Bolje bi ti bilo da svoju jezičinu skratiš i da se pomoliš da ovakvih događanja bude što manje, nego što sjediš, čitaš i komentiraš tuđe živote!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare