To je to što me zanima!

Autom sletjeli s mosta: Troje turista poginulo je na Islandu

Sedmero Britanaca vozilo se u četvrtak u Toyoti koja je probila zaštitnu ogradu na mostu i pala osam metara. Auto se razbio na stijenama uz rijeku. Među troje mrtvih je i dijete
Vidi originalni članak

Troje britanskih turista, među kojima je i dijete, poginulo je u četvrtak na Islandu nakon što su automobilom sletjeli s mosta. 

Islandska policija izvijestila je kako je u terencu bilo sedmero Britanaca kad je automobil izletio s ceste u Núpsvötnu. Toyota Land Cruiser probila je ogradu i pala na stijene koje se nalaze osam metara ispod mosta.

- Izgledalo je užasno. Automobil se nekoliko puta prevrnuo prije nego se zaustavio kraj rijeke. Borili smo se kako bi izvukli ljude van - rekao je turistički vodič Adolf Erlingsson za AP.

Preostalih četvero putnika u kritičnom je stanju, a među njima je dvoje djece, prenosi Daily Mail
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Paleontolog 27.12.2018.

    Ceste na islandu su koma, a nesrece ipak rijetke, no dogadjaju se, ovdje je u pitanju brzina i "britanci" koji su naopak u svemu, nenaviknuti na volan na lijevoj strani

  • nerminius 27.12.2018.

    Užas. Ako je auto probio ogradu, radi se ili o spavanju ili o obijesti komfornih građana koji misle da su im još živi geni iz divljine.

  • vinja 27.12.2018.

    Žao mi je ljudi, ali pobogu, zar moramo čitati o saobraćajkama na Islandu. Nije li dosta svakodnevnih slijetanja automobila s našim ljudima na našim mostovima i našim cestama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare