To je to što me zanima!

Autom sletjeli s mosta u rijeku Krku, djevojka teško ozlijeđena

Vozaču su izmjerili 1,4 promila alkohola i protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. Djevojka je nakon pružene pomoći puštena na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Djevojka (24) teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći sinoć u Kninu. Pijani vozač (32) Golfa je oko 23.45 sati zbog neprilagođene brzine na Atlagića mostu vozilom prešao na desni nogostup te probio zaštitnu ogradu, a potom sletio ispod mosta u rijeku Krku. Njegova suvozačica je slomila palac i zglob.  

Na intervenciju je izišlo pet pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Knin, Hitna medicinska pomoć Knin, policija, a obaviještena je i Hrvatska gorska služba spašavanja. Vozilo su kninski vatrogasci izvukli iz rijeke u 00.54 sati.

Vozaču su izmjerili 1,4 promila alkohola i protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. Djevojka je nakon pružene pomoći puštena na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • SpSilencer 27.12.2018.

    Da se stavi radar i kamera prije mosta i poslije mosta mnogo bi se ljudi na tom predjelu normalnije vozilo.Poslije benzinske je malo pravca pa ga tu malo po gasu i eto sranja.Radar na 30 ogranicit pa ces vidit kako se narod lijepo vozi na toj dionici.

  • ludak iz Kutine 27.12.2018.

    Djevojci brz oporavak,a vozaču oduzet vozacku i auto te ga strpat na 1 godinu iza rešetaka pa da ima vremena razmišlja šta je napravio

  • Prva Proleterska 27.12.2018.

    Oćito je nekima bilo premalo 5 mrtvih porodice Grizelj , točno nasuprot ograde mosta , izgleda, da ima još nekih , koji žele probati. Čista sreča , jer je pao u vodu , da je zakaćio brijeg, bili bi svi mrtvi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare