To je to što me zanima!

Koliko je brzo vozio?! Srušio je rasvjetni stup na Maksimirskoj

Vozač je srušio rasvjetni stup u blizini raskrižja Hondlove i Maksimirske ulice, zbog toga su se objesili i kabeli koji provode struju za tramvaje. U nesreći je ozlijeđen muškarac koji je prevezen na KBC Zagreb
Vidi originalni članak

Srušio se rasvjetni stup, a zbog toga ni tramvaji ne mogu prolaziti. Nastaje velika gužva, rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije teške nesreće u Maksimirskoj ulici u Zagrebu.

Pogledajte video

Vozač automobila naletio je u ponedjeljak ujutro na rasvjetni stup i srušio ga te potpuno uništio automobil. Iz zagrebačke policije rekli su da je tramvajski promet u 7 sati obustavljen u oba smjera, a cestovni ide otežano. Tek oko 9.10 sati pušten je promet Maksimirskom.

Iz policije su nam potvrdili kako je u nesreći ozlijeđen jedan muškarac kojeg je Hitna prevezla na KBC Zagreb.

Više informacija znat će se nakon policijskog očevida. 

Na stranici Sada.zgh objavili su da su tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 vozile skraćeno do okretišta Maksimir, a uspostavljena je izvanredna autobusna linija koja prometuje od Maksimira do okretišta Dubrava. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • marina76 23.04.2019.

    Ja mislim da je vrijeme da policija prestane kaznjavat vozače jer prebrzo voze ili tipkaju po mobitelu neka se pozabave tipom koji pomiče rasvjetne stupove,ograde ,semafore nasred ceste .

  • empatija 23.04.2019.

    Zar još nije obavljen uviđaj.Nigdje ne vidim detaljnije informacije

  • Dalibor0704 22.04.2019.

    Dok sam stajao na semaforu, stup je dojurio i udario u moj auto. Tražiti ću odštetu od Grada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare