To je to što me zanima!

Autom teško ozlijedio pješaka na 'zebri', prijeti mu kazna. Maloljetnik odletio na nogostup

Početkom mjeseca kod Čakovca je autom 60-godišnjak naletio na maloljetnika i teško ga ozlijedio, vozio je prebrzo i udario ga. Pješak je odbačen na nogostup. Međimurska policija kazneno će prijaviti krivca
Vidi originalni članak

Nakon što im je iz bolnice dojavljeno kako je teške ozljede pretrpio maloljetnik na kojega je početkom prosinca kod Čakovca, dok je preko 'zebre' prelazio cestu, autom naletio 60-godišnjak, međimurska policija tog će vozača kazneno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće.

U NASELJU VRHOVLJAN Tragedija u Međimurju: Kombi naletio na ženu, poginula je

Iz policije su danas naveli kako su iz Županijske bolnice Čakovec zaprimili prijavu iz koje je razvidno da je maloljetni pješak teško ozlijeđen u prometnoj nesreći 2. prosinca u Zebanec Selu.

Podsjećaju kako se nesreća dogodila nešto poslije 6 sati ujutro kada se vozač VW Pola obilježenom pješačkom prijelazu, na kojem nema semafora, zbog prebrze vožnje nije približio tako da bi se mogao zaustaviti i propustiti pješaka, koji je već bio stupio na prijelaz.

Pritom je automobilom udario u maloljetnika, koji je odbačen na nogostup.

U PRITVORU JE Ispitali muškarca koji je autom pokušao ubiti policajca, traže da mu se odredi istražni zatvor

Hitna pomoć prevezla ga je u čakovečku bolnicu, gdje je naknadno utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Protiv 60-godišnjeg vozača s područja Murskog Središća policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare