To je to što me zanima!

Automobil je sletio u Kupu: U vozilu našli mrtvog muškarca

U tijeku je očevid. Promet je državnom cestom DC 228 Ozalj-Jurovski Brod u prekidu od 19.45 sati do daljnjega. Neslužbeno se doznaje da je stradao muškarac u dobi oko 60-ak godina
Vidi originalni članak

U slijetanju automobila s ceste u rijeku Kupu poginuo je muškarac tijekom poslijepodneva u Ilovcu Ozaljskom na području općine Kamanje kod Karlovca. Automobil je s državne ceste DC 228 sletio u obližnju Kupu i nestalo u koritu rijeke čiji je vodostaj uslijed kiša nešto viši nego inače.

Automobil je nestao. Odmah su alarmirane dežurne službe, a u potragu za nestalim automobilom na teren su upućeni i spasioci HGSS-a iz Karlovca. Zajedno s policajcima pretraživali su korito rijeke od mjesta nesreće nizvodno. Čamcem su pretraživali cijelo to područje, dok su dva ronioca pretraživali riječno korito. Potraga je ubrzo dala rezultate i u rijeci je uočen automobil. Policija javlja da je u 20.25 sati je iz rijeke Kupe izvučen automobil u čijoj je unutrašnjosti pronađen mrtav muškarac.

U tijeku je očevid. Promet je državnom cestom DC 228 Ozalj-Jurovski Brod u prekidu od 19.45 sati do daljnjega. Neslužbeno se doznaje da je stradao muškarac u dobi oko 60-ak godina s područja Orljakova u Kamanju čiji su mještani šokirani tragedijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare