To je to što me zanima!

Automobil naletio na pješaka: Mladić zadobio teške ozljede

Pacijent je stabiliziran i trenutno se nalazi na obradi, no po svemu sudeći izgleda da se radi o težim ozljedama, za sad kažu iz bolnice...
Vidi originalni članak

Muškarac u dvadesetim godinama oko 13.20 stradao je u prometu na križanju Krešimirove i ulice Nikole Tesla u Rijeci.
Na mjestu nesreće u blizini Željezničkog kolodvora policija trenutno obavlja očevid kojim će se utvrditi što se točno dogodilo, no sumnja se da je do nesreće došlo jer je mladić prelazio cestu ili izvan obilježenog pješačkog prijelaza ili dok je na semaforu za pješake svjetlilo crveno svjetlo.

-  Na pješaka je prilikom neopreznog prelaženja ceste naletio Golf riječke registracije, kojim je upravljala 60-godišnja vozačica - doznajemo.

Po ozlijeđenog učenika ubrzo je došla Hitna pomoć i u besvjesnom stanju ga prevezla u KBC Sušak.

- Pacijent je stabiliziran i trenutno se nalazi na obradi, no po svemu sudeći izgleda da se radi o težim ozljedama - za sad kažu iz bolnice.

Policijski uviđaj je u tijeku, zbog čega se promet odvija usporeno i otežano.

Stvaraju se kolone pa se vozačima preporuča koristiti alternativne prometne pravce.

- Nad pacijentom je završena obrada i trenutno se, bez svijesti i na respiratoru, nalazi na Jedinici intenzivnog liječenja. radi se o teškim, višestrukim ozljedama tj. prijelomima i krvarenja po tijelu  - doznajemo iz KBC-a Rijeka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • krao_sam_1 15.06.2019.

    Opet golf KR registracije sije zlo

  • Le...Go... 14.06.2019.

    "Po ozlijeđenog učenika ubrzo je došla Hitna pomoć i u besvjesnom stanju ga prevezla u KBC Sušak." -pišu 24 sata. "Po ozlijeđenog učenika je došla Hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu, a prema onome što se moglo vidjeti bio je pri svijesti."- piše Novi List .---- Kome sada vjerovati?

  • the slut whisperer 14.06.2019.

    mislim da bi valjalo preuzeti australijski nacin autoskole, vozacka je prvi put 150 australijskih dolara, a svakih 5 godina se ponavlja ispit i placa dodatnih 100 aus $...jeftinije je i tako bi se neki idioti podsjetili kako treba voziti, a onima koji nisu zdr. sposobni bi im se oduzela dozvola

Komentiraj...
Vidi sve komentare