To je to što me zanima!

Automobil naletio na pješaka u Zagrebu, prevezli ga u bolnicu

Kada je došla Hitna, čulo se i glasno zapomaganje. S pješakom je bio i prijatelj, izgledali su jako mlado, ispričao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Na križanju Selske ceste i Horvaćanske ulice u Zagrebu, u utorak nešto prije 21 sat automobil je naletio na pješaka. PU Zagrebačka potvrdila nam je da je jedan čovjek ozlijeđen te da mu je liječnička pomoć pružena u Klaićevoj bolnici. 

Čitatelj koji nam je dojavio, ispričao nam je da je u trenutku nesreće začuo glasan prasak. 

VOZAČ LAKŠE OZLIJEĐEN Auto se prevrnuo na krov u Županji: 'Izgledalo je kao da je pao s neba. Vozaču je pozlilo'

- Prijateljica i ja bili smo u šetnji i čuli glasan prasak, poslije smo vidjeli da auto koji je udario pješaka imao je udubljenu prednju haubu. Kada je došla Hitna, čulo se i glasno zapomaganje. S pješakom je bio i prijatelj, izgledali su jako mlado - kazao nam je čitatelj. 

Očevid je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 03.03.2022.

    Pješak sam i vozač sam i bicikla i auta,ali što bicikli i pojedini pješaci rade to je za nevjerovati 12 sati sam dnevno za volanom i svega se nagledam.Kako pješacima nije jasno da ponekad se lakše njima zaustaviti i pričekati 30 stotinki nego autu,biciklisti su spori i procjene se u odmjeravanju brzine naspram auta koji dolazi u susret ,i u svojoj dopuštenoj brzini,pa oni koji se lijepe na rep ne poštujuči razmak,bez obzira o kojem se prometnom sredstvu radi,sporijem ili bržem ali svi su sudionici cestovnog prometa.Znam da mnogi misle da su u pravu ali pun mirongoj je onih koji su bili u pravu.

  • Karlo 1 03.03.2022.

    U koju bolnicu ? jel cijepljen ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare