To je to što me zanima!

Automobil podletio pod vlak, vozač je sam izašao iz vozila

Vlak je udario u automobil, a vozač je nakon udara izašao iz automobila. Hitna pomoć ipak ga je prevezla u Opću bolnicu Zabok jer je muškarac ozlijeđen
Vidi originalni članak

Automobil je u Velikom Trgovišću u srijedu oko 7 sati podletio pod vlak koji je dolazio iz smjera Zaboka. Vozač automobila je na prijelazu bez brklje, ali sa svjetlosnim signalima koji su bili upaljeni, krenuo preko pruge. 

Vlak je udario u automobil, a vozač je nakon udara izašao iz automobila. Hitna pomoć ipak ga je prevezla u Opću bolnicu Zabok jer je muškarac ozlijeđen, no još se ne zna o kakvim je ozljedama riječ.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • veseljak10 11.07.2013.

    Komentar na Dadića... Očito imaš psihičkih problema, tj. nisi sav svoj jer ne uviđaš svoje riječi. Veseliš se tuđoj nesreći, zamisli da se to dogodi tebi ili tvojoj obitelji kako bi onda reagirao, ja se ne veselim ničijoj nesreći ali za takve poput tebe se nadam da u takvoj situaciji neće uspjet izać iz auta da očistimo državu od takvog smeća... Usto ceste su nam među najgorima na svijetu, također i prometni znakovi te znakovi upozorenja tako da se svakom može dogoditi...

  • U odlasku 10.07.2013.

    Novinari, odlučite se je li auto podletio pod vlak ili je vlak naletio na auto, imate dvije različite situacije opisane u naslovu i podnaslovu.

  • pomorac1973 10.07.2013.

    Iako na fotografiji piše "ilustracija",ukoliko se i na tom prelazu nalaze ovakva stabla-nije ni čudo da nije vidio nadolazeći vlak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare