To je to što me zanima!

Automobil se zapalio u vožnji i izgorio, nitko nije ozlijeđen

Na autocesti A 1 kod čvora Pirovac u utorak se u vožnji zapalio automobil i izgorio. U automobilu je bilo pet Nizozemca. Nitko nije ozlijeđen. Požar je lokaliziran
Vidi originalni članak

Na autocesti A 1 kod čvora Pirovac u utorak se u vožnji zapalio automobil i izgorio. Srećom, nema ozlijeđenih. U automobilu je bilo pet državljana Nizozemske.

- Auto je gorio, ali je pet mladića već bilo pored njega. Sukljao je gusti crni dim. Prošli smo pokraj njih na autocesti A1 kod Stankovaca u smjeru Zagreba u 11 sati u utorak - javila je čitateljica.

Vatrogasci su zaprimili dojavu o požaru u 10.55 sati. Na intervenciju su izašli vatrogasci javne vatrogasne postrojbe Šibenika i Benkovca sa sedam vatrogasaca i dva vozila. Požar je lokaliziran u 11.29 sati, a ugašen u 11.59. Očevid je obavila zadarska policija. Kazali su nam da je izgorio nizozemski Volvo. Nije ozlijeđen ni vozač Nizozemac (20) ni četiri putnika (jedan od 20 i trojica od 21 godine). Uzrok požara je tehnički kvar na vozilu. Mladići su imali vremena zaustaviti auto i izvaditi dio stvari. Drugi je dio izgorio zajedno s automobilom, a plamen je progutao i vozačeve dokumente. Promet autocestom nije prekidan.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • muni seferendi 19.08.2014.

    ja sam vidio 5-6 izgorenih i svi su bili vw caddy

  • morenocro 19.08.2014.

    Čudno da nije neki švabski auto,oni inače najbolje gore!

  • dra-ma 19.08.2014.

    prosao sam tamo i zastao na licu mjesta u autu je bila obitelj iz poljske i djevojcica od cca 15 god je ozlijedena oprzene su joj obadvije noge do straznjice ,planule su instalacije ispod sjedista gdje je djevojcica sjedila tako da clanak nije istinit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare