To je to što me zanima!

Automobilom udarila dijete (7) pa pobjegla, našla ju policija

Šibenik: Vozačica je u ponedjeljak udarila automobilom dijete (7) kod kazališta. Dijete je završilo u bolnici. Nije životno ugroženo. Policija je našla vozačicu
Vidi originalni članak

Vozačica je u ponedjeljak oko 18 sati udarila automobilom dijete (7) kod kazališta u Šibeniku. Nakon toga je pobjegla, piše Šibenik.in. Dijete je završilo u bolnici. Nije životno ugroženo. Policija je u međuvremenu pronašla vozačicu. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ledo1 26.01.2016.

    Sad šta je istina tko to zna ali dobro da dijete nije teže ozlijeđeno

  • AnteVikario 26.01.2016.

    Aha Bob ovo nisu novine nego tabloid, a to nisu novinari nego dopisnici.

  • marinapomorac 26.01.2016.

    Evo članka gore i informacija... khm... A evo i dodatak Ana Ljubić Ex Jačan: Kako vas nije sramota pisati takve neistine,ja sam medicinska sestra koja je na mjestu dogadjaja djetetu pružila pomoć sa svojom kolegicom a žena koja je udarila dijete nije se odvajala od njega...provjerite informacije prije nego ih objavite sram vas bilo žena je makla auto na moju inicijativu nakon što smo kolegica i ja utvrdile da nema vidljivih ozljeda na djetetu što ne isključuje unutarnje rekla sam ženi da pomakne auto u stranu da se ne stvara dodatna gužva s automobilima jel smo ja i kolegica već ostavile auto na drugoj strani na srid ceste dok ne dođe hitna,ovo je sramota al očito i dokaz našeg mentaliteta i čakulona. KRAJ CITATA Sinoć sam se vozila baš tom ulicom kad su ispred mene na obje ceste dva puta izletjele dvije curice iz škole, obje prvi ili drugi razred. Jedna je pretrčala bez iti pogleda, a druga je pričekala par sekundi pa kad je prva prešla ulicu i ona potrčala preko, isto bez pogleda. Cijelo vrijeme su se davile od smijeha. Ja i čovik s druge strane stojimo u autu i čekamo hoće li još koje dijete izletiti. I tako svaki dan. Djeca masovno idu iz škole u pekaru preko ceste i imaju samo malo vremena da uzmu marendu i ne čekaju semafor (čas iznimkama, ali te iznimke najčešće izvise jer se pekarna isprazni u tih 10 minuta)

Komentiraj...
Vidi sve komentare