To je to što me zanima!

Automobilom udarila konja i slomila mu stražnju nogu

Od siline udarca je konj, koji je lutao bez nadzora, pao na auto i razbio staklo. Policija je pozvala veterinare koji će odlučiti treba li ga uspavati
Vidi originalni članak

Vozačica Renaulta Ingrid Perkovac (30) udarila je dva konja oko 7.30 sati u naselju Nova Vas kraj Poreča. Od siline udarca jedan je konj pao na auto i razbio staklo. Slomio je zadnju lijevu nogu i ima brojne ozljede po tijelu pa se pretpostavlja da će ga morati usmrtiti. Drugi konj nema ozlijeda te su ga prevezli u obližnju štalu iz koje je i odlutao bez nadzora. S vozačicom je u automobilu bio i njezin 6-godišnji sin Gabrijel, koji je lakše ozlijeđen dok Ingrid nije ozlijeđena. Policija je pronašla vlasnika konja Antu Čabraju (44) u mjestu Červar Porat kod Poreča. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu zbog puštanja životinja na cestu bez nadzora.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mayazg 12.12.2008.

    HUMI upravo tako,razglabale bi mi o konjima...našlo bi se materijala :) daj si pročitaj još jednom : Vozačica Renaulta Ingrid Perkovac (30) UDARILA JE DVA KONJA ..... da ne duljimo...pozdrav iz kišnog Zagreba :)

  • HUMI 12.12.2008.

    MAYA ZG ja i ti kao da se poznajemo pa uz kavu raspredamo .Uopće ne piše da je udarila drugog konja.Lijep pozrav iz kišnog Zadra!!!

  • mayazg 12.12.2008.

    e Humi Humi niš ja ne kažem da su oba bila jedan do drugoga ali kako bi drugačije lupila oba? neka logika ili? pa nije ih valjda ganjala po cesti? kad već toliko mi o konjima kaj je bilo s njima dalje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare