To je to što me zanima!

Daruvar: Žena (72) preminula, naletio na nju autom na zebri

Vozač je na ženu (72) naletio u Gajevoj ulici u Daruvaru dok je prelazila zebru. Prevezli su je u Dom zdravlja, no preminula je. Vozač (50) nije bio pijan
Vidi originalni članak

Rabljanka Marija S.(72) preminula je u četvrtak oko 20 sati u daruvarskom Domu zdravlja. Na nju je pola sata ranije u naletio vozač (50) Škode Fabije, dok je prelazila cestu preko zebre. Zadobila je teške ozljede i odmah je prevezena u Dom zdravlja, no nisu je uspjeli spasiti. Žena je bila u posjetu rodbini. Dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru odredila je obdukciju za petak. Protiv vozača osobnog automobila koji nije bio pod utjecajem alkohola podnijet će kaznenu prijavu zbog prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DaliborkaGašpar Matošević 18.02.2011.

    Uopće nije bitno jeli bila na pješačkom prijelazu ili ne..Samo vozač zna šta se zapravo desilo i zašto nije usporio ili se zaustavio,ili je barem pokušao izbjeći .Svaki vozač bi trebao biti pažljiviji jer uvijek ima nepredviđenih situacija a ne nabiti gas i pravo na ljude....Kad si za volanom odgovoran si za živote svih ostalih sudionika u prometu..a najviše stradavaju djeca i stariji ljudi.Pa ljudi moji mnogi vozači ne žele propustiti pješake niti kada su na pješačkom i još k tome imaju zeleno svjetlo.Sramota!

  • chako 18.02.2011.

    Svi po gradu pričaju da je žena išla po cesti, a ne po pješackom.

  • MatthewMarshall 17.02.2011.

    To se desilo pored moje kuce,nisam vidio to al sam cuo,a drugi govore da nije isla preko pjesackog nek pokraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare