To je to što me zanima!

Zagreb: Predao se vozač koji je BMW-om pregazio pješaka

Vozač BMW-a 5, je u Ulici baruna Trenka naletio na pješaka, a onda pobjegao u nepoznatom smjeru. Pješak (39) je preminuo. Vozač se predao u srijedu navečer
Vidi originalni članak

Vozač D.R. (34) za kojeg policija sumnja da je BMW-om naletio na pješaka u Ulici baruna Trenka predao se u srijedu navečer. On je s odvjetnikom došao u postaju prometne policije u Heinzelovoj ulici. Neslužbeno doznajemo kako ima puno prometnih prekršaja. 

U noći na srijedu oko 1,50 sati u Ulici baruna Trenka u Zagrebu vozilo je naletjelo na pješaka Gorana Š. (39) koji je cestu prelazio izvan zebre. Pješak je od posljedica sudara preminuo u bolnici, a vozač je u svojem automobilu pobjegao u nepoznatom smjeru. Tijekom policijskog očevida policija je promet preusmjerila u Preradovićevu ulicu. Pješaka je udario BMW 5, a policija je tražila pomoć svjedoka.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • AnteJosip 16.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zastositakavsupak 16.12.2011.

    Advokat+novci+losa zakonska regulativa=2 godine uslovno za smrada

  • user_139039 16.12.2011.

    da je trebao pobjeći...nije....da ga treba razapeti i linčovati...treba li...?možda i treba,znate zašto?zato što nije bahati balavac da BMW-om Z3 ubije dvije djevojčice i ne bude kažnjen-obrazloženje presude:zato što je mladić iz ugledne i društveno prihvatljive obitelji...a ima ih još takvih...npr mladiću u Ferarriju izgorjela djevojka,a on...dobio zatvor u penthouseu gdje nakon tuluma pada sa 2-3m visine kraj bazena-za kaznu...pa onda još jedan iz društveno prihvatljive obitelji voza Brabusa 320km/h autocestom....i opet ništa...a npr. vozač kamiona u tunelu Ledenik dobio 10god...koliko ce dobiti i Rogić minimalno samo zato što nije iz ugledne obitelji nije to napravio sa Z3,Ferarrijem,Brabusom ili bjesnm Cayeneom već starom BMW 5 kupljenom vjerojatno na kredit i od rada na nekoj bauštelipa eto zato...idemo ga razapeti!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare