To je to što me zanima!

Aviokompanija tvrdi: Uskoro bi mogli letjeti potpuno besplatno

Direktor aviokompanije Ryanair Michael O'Leary tvrdi da bi u idućih deset godina svi letovi mogli postati potpuno besplatni zbog jako dobrih financijskih ponuda koje su dobili
Vidi originalni članak

Izvršni direktor niskobudžetne aviokompanije Ryanair najavio je da bi putovanja tvrtkom Ryanair do 2026. godine mogla postati besplatna, javlja Guardian. 

Direktor Michael O'Leary otkrio je da se nada da će letovi postati potpuno besplatni te da bi Ryanair zarađivao od prihoda koji ostvaruju zrakoplovne luke iz kojih lete njihovi avioni. Ambiciozan plan potaknut je vrlo dobrim financijskim ponudama koje su mnoge zračne luke proteklih godina ponudile Ryanairu.



- Za nas će u idućim godinama ovo biti veliki izazov. Imam viziju da će svi letovi Ryanairom za 10 godina postati besplatni. Naši letovi bili bi besplatni, a mi ćemo zaradu ostvarivati dijeljenjem prihoda od zračnih luka te dijeleći udjele trgovačkih i maloprodajnih prihoda u lukama - kazao je O'Leary.

- Mislim da će se ovo dogoditi, i to ne samo na velikim aerodromima kao londonski Heathrow - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Maryo 23.11.2016.

    Trebamo Ryannair po HR od Pule prema Ri, ZG, OS, ZD, ST, DU.. uglavnom po cijeloj HR i po vrlo pristupačnim cijenama a isto tako brodske karte Jadrolinije.

  • Zmar116 23.11.2016.

    Nemojte ni najavljivati takvo što,Marić će odmah poćeti naplaćivati izlazak iz aviona ili ulazak u pristanišnu zgradu.Naravno mi smo preglupi da bi shvatili sveoukupnost porezne reforme i dobrobiti koje će iz nje proizaći........

  • Brucka 23.11.2016.

    Mi letimo besplatno al samo u PM!

Komentiraj...
Vidi sve komentare