To je to što me zanima!

Avion mu pao na kuću: Na odmoru sam, nisam u šoku

Pad zrakopova Cessna, koji je u nedjelju potpuno uništio jednu obiteljsku kuću u Kentu, moguće je da su prouzročile ptice koje su uletjele u motor
Vidi originalni članak

Moja supruga je u šoku zbog uništene kuće. Kazala mi je da od nje nije mnogo ostalo. Ipak, ne želim da mi ta činjenica pokvari odmor, kazao je 72-godišnji Edwin Harman, na čiju se kuću u Kentu u nedjelju srušio zrakoplov Cessna i potpuno je uništio. U padu aviona poginulo je petero ljudi - dva pilota i tri putnika. Edwin je bio na tečaju golfa kada je na njegovu kuću vrijednu više od 4 milijuna kuna pala Cessna.
- Mom prijatelju Peteu Woodu koji je bio sa mnom na odmoru žena je telefonski javila o padu zrakoplova. Potom smo upalili televiziju i gledali moju kuću kako gori. Prizor me nije mnogo pogodio. Ne zamaram se mnogo materijalnim stvarima, već razmišljam o tome kako smo sretni što u kobnom trenutku nismo bili u kući - kazao je Edwin dodajući kako je siguran da će ga sve mnogo više pogoditi kada se vrati u Kent i vidi to na svoje oči.
Tijela poginulih u nesreći u ponedjeljak su odnesena s mjesta nesreće. Pad zrakoplova, smatraju stručnjaci, moguće je da su prouzročile upravo ptice koje su uletjele u motor Cessne.
- Nije bilo šanse da bi itko tko je bio u kući preživio pad zrakoplova - komentirali su sinovi Edwinove žene Patricie, Peter i Stephen Hale.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare